NORDLUX

Bruna Bear vegglampe

Bruna Bear vegglampe fra Nordlux er perfekt som nattbordslampe på barnerommet. Barnelampen er en søt og nyttig dekorasjon. Bjørnen har en opalhvit nese som gir et mykt, diffust lys som er perfekt for lesing ved sengetid og for å få de minste til å føle seg trygge om natten. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 849
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Bruna Bear vegglampe fra Nordlux er en søt barnelampe som er perfekt på barnerommet. Basen er utformet som en bjørn, og den har en opalhvit nese som sprer et mykt og behagelig lys jevnt i rommet. Lyset oppleves dempet og behagelig, og kan fint brukes som nattlys. Vegglampen kommer med hvit ledning på 1,5 meter og bryter på ledningen. Den er ikke dimbar, men med vår anbefalt 3-trinnslyspære får du likevel en dimmeeffekt og kan enkelt veksle mellom tre lysstyrker med vanlig bryter. Bruna Bear vegglampe er 25 cm høy, mens den opale nesen som skjuler lyspæren er 16 cm høy. 


ANBEFALT BRUK

  • Bruna Bear vegglampe er perfekt på barnerommet. Perfekt for lesing ved sengetid og for å få de minste til å føle seg trygge om natten.


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E14 sokkel. Vi anbefaler en matt lyspære med 3-trinnsdimming, som sikrer jevn lysspredning. I tillegg kan du tilpasse lysstyrke etter behov, og f.eks. ha svakest lysstyrke på natten, og sterkest når du leser. Se lyspære under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Fjern støv med en støvkost eller myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med en fuktig klut, evt. litt rengjøringsmidler uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Bruna Bear er en vegglampe fra Nordlux som er spesielt designet for barnerom. Barnelampen oppfyller funksjonen som nattlampe, og har en barnevennlig utforming. 


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk leverandør som ble etablert i 1977. De leverer belysningsprodukter av høy kvalitet, og har både lamper til inne og ute. Vi har et godt utvalg fra Nordlux. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924016035
Produktnummer hos leverandør 2312951018
Dimbar Nei
Farge Brun
Materiale Metall/glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.5
Feste Kan kobles direkte på uttak med ekstern bryter/dimmer
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 16
Høyde i cm 25
Lengde i cm 25
Sokkel E14
Maks watt 25
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned