NORDLUX

Skyku cloud vegglampe - opal/hvit

Skyku cloud vegglampe fra Nordlux er perfekt som nattbordslampe på barnerommet. Skjermen er i opalglass og gir et mykt og diffust lys ut i rommet. Perfekt for lesing ved sengetid og for de minste til å føle seg trygge om natten. Basen er formet som en sky. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 849
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Skyku cloud vegglampe fra Nordlux er en barneromslampe med en base utformet som en sky og en opal glasskuppel som sender lyset ut i rommet. Lyset oppleves dempet og behagelig, og spres jevnt. Vegglampen kommer med hvit ledning på 1,5 meter og bryter på ledningen. Den er ikke dimbar. Skyku cloud er 37 cm bred og 23 cm høy. Selve glasskuppelen som skjuler lyspæren er 16 cm høy. 


ANBEFALT BRUK

  • Skyku cloud vegglampe er perfekt på barnerommet. Perfekt for lesing ved sengetid og for å få de minste til å føle seg trygge om natten.


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E14 sokkel. Vi anbefaler en matt lyspære med 3-trinnsdimming, som sikrer jevn lysspredning. I tillegg kan du tilpasse lysstyrke etter behov, og f.eks. ha svakest lysstyrke på natten, og sterkest når du leser. Se lyspære under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Fjern støv med en støvkost eller myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med en fuktig klut, evt. litt rengjøringsmidler uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Skyku cloud er en vegglampe fra Nordlux som er spesielt designet for barnerom. Barnelampen oppfyller funksjonen som nattlampe, og har en barnevennlig utforming. 


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk leverandør som ble etablert i 1977. De leverer belysningsprodukter av høy kvalitet, og har både lamper til inne og ute. Vi har et godt utvalg fra Nordlux. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924016042
Produktnummer hos leverandør 2312971001
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Plastikk/glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 150
Feste Kan kobles direkte på uttak med ekstern bryter/dimmer
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 16
Høyde i cm 23.8
Lengde i cm 37
Sokkel E14
Maks watt 25
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned