LAGERSALG
-15%
Oppladbar
FLOS

Bellhop Battery oppladbar bordlampe - hvit

Bellhop bordlampe fra Flos er en bærbar retro-inspirert bordlampe, som får plass de fleste steder. Den er liten og nett, i elegant matt farge. Lampen har 4-trinnsdimmer med bryter på basen av lampen. Den lyser 24 timer når den er fulladet. Mer info finner du under.
- +
Tilbudspris kr 2 609 Vanlig pris kr 3 070
Tilbudet varer t.o.m. 31.07, eller til det er tomt på lager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Bellhop bordlampe fra Flos er en oppladbar og bærbar bordlampe med integrert LED. Lampen har 4-trinnsdimmer som gir deg mulighet til å tilpasse lysmengden etter behov. Bryter er plassert på basen av lampen. Den lades opp med USB-lader, og har batteriindikator under. Lampen er fulladet på tre timer og lyser i 24 timer. 


ANBEFALT BRUK

  • Vinduspost
  • Bokhylle 
  • Skjenk
  • Terrassen - men ta den med inn igjen når du går inn, da den ikke er vanntett. 


TILBEHØR

USB-lader medfølger, slik at du enkelt kan lade den opp. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Bellhop fra Flos er en serie med vegglamper og bærbare bordlamper i et retroinspirert design med moderne touch. Lampene er designet av britene Edward Barger og Jay Osgerby i starten av 2017, og serien har siden både gjort stor suksess og blitt utvidet. Bellhop kommer i mange farger, og er en fin liten fargeklatt i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur, ikke bare i Italia, men i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Lampene til Flos får du hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198003648
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør F1060009
Dimbar Ja, 4-trinns dimming
Farge Hvit
Materiale Polycarbonat
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 12.5
Høyde i cm 21
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 250
Maks watt 2.5
Kelvin 2700
Levetid 50.000 timer