FRANDSEN

Ball single bordlampe H34 - glossy rød

Ball single bordlampe fra Frandsen er en nett bordlampe i tidsriktige farger. Hodet er festet til foten med en magnet, noe som gir full fleksibilitet i å styre retningen på lyset. Lampen har bryter på tekstilledningen. Flott på skrivebordet eller på barnerommet. Mer info under.
- +
kr 1 599
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Ball Single Bordlampe fra Frandsen er en fleksibel, stilren bordlampe i metall. Det kulerunde lampehodet er festet til foten med en magnet, noe som lar deg styre retningen på lyset i alle vinkler. Tekstilledningen er sort og bryter er plassert på ledningen. Lampehodet er tett og lys lakkert på innsiden, som gjør at lyset reflekteres ekstra. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt skrivebordslampe. 
  • Søt lampe til barnerommet
  • Super nattbordslampe, hvis du ikke vil skru inn en vegglampe her. 


TILEBHØR

Bruk en retningsstyrt spotpære i denne lampen for best effekt, se den i anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Ball lampe er en dansk designklassiker som ble skapt av Benny Frandsen i 1968. Takpendelen kom først, men det var med vegglampen med magnetfestet serien virkelig ble populær. Ball-serien videreutvikles stadig, uten å gå på kompromiss med det opprinnelige designet. I dag finner du den i vegglamper, bordlamper og taklamper. Kjøp din Ball lampe hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN

Frandsen er en dansk merkevare som ble etablert i 1968 av Benny Frandsen. De designer dekorative, tidløse og praktiske lamper med den nordiske minimalistiske touchen. Enkle, organiske former og produkter som er laget for å vare er deres varemerke. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg av Frandsen sin lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5702410447653
Produktnummer hos leverandør 123419
Dimbar Nei
Farge Blank rød
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 12
Høyde i cm 34
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 25