Ball lampe er en dansk designklassiker som ble skapt av Benny Frandsen i 1968. Pendelen kom først, men det var med vegglampen med magnetfestet serien virkelig ble populær. Ball-serien videreutvikles stadig, uten å gå på kompromiss med det opprinnelige designet.

Ball lampe med USB og hylle

Ball vegglampe med hylle er en lampe med det lille ekstra. Her får du i tillegg til lys også en hylle, samt en USB utgang til å lade telefon, klokke, airpods eller hva det måtte være. Dette gjør denne lampen til det perfekte valget i gangen eller ved siden av sengen. Lampen kommer i tre farger: sort, grå eller hvit.

Ball vegglamper

Ball vegglampe er en klassiker som er like aktuell i dag som da den først ble laget. Den får navnet fra det kulerunde hodet som festet til basen med en magnet, noe som gir deg god fleksibilitet til å styre lyset. Lampen kommer i mange farger og passer godt som leselampe over sengen. Med sitt stramme utseende og gode lys, gjør den seg også godt i stuen eller gangen.

Ball pendel

Ball pendel er 18cm i diameter, og er en svært anvendelig taklampe. Den styrer hoveddelen av lyset nedover, og kan brukes både alene eller flere sammen. Den kan gi godt arbeidslys over en kjøkkenøy, passer fint i vinduet eller til å lyse opp en mørk krok. Kombiner flere pendler i en klynge for en kul effekt over bordet, eller heng den over nattbordet i stedet for en nattbordslampe.