Lang leveringstid
LOUIS POULSEN

Albertslund utelampe - hvit

Albertslund utelampe fra Louis Poulsen har et klassisk utseende som gir godt med lys. Lampen sender det meste av lyset nedover, slik at den gir et godt opplyst inngangsparti eller på terrassen. Til denne lampen anbefaler vi en klar pære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
- +
kr 7 905
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Albertslund vegglampe fra Louis Poulsen er en enkel og funksjonell utelampe. Den horisontale ringen reflekterer lyset nedover, og hindrer horisontalt gjenskinn. Samtidig blir noe av lyset sluppet gjennom, og lyser opp selve armaturen. Dette gir karakteristisk, symmetrisk og funksjonell belysning. Perfekt ved inngangspartiet, langs en gangsti eller på terrassen.


Albertslund finnes i tre ulike farger, grå, hvit og galvanisert stål. Til denne lampen anbefaler vi en klar pære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411084328
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5743142699
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Aluminium/Stål
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Høyde i cm 22
Dybde i cm 41.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 100