PRISMATCHET
LOUIS POULSEN

AJ vegglampe - hvit

AJ vegglampe fra Louis Poulsen er et designikon som er nydelig over kjøkkenbenk eller ved sengen. Vegglampen gir rettet lys og vinkelen på skjermen lar deg justere spredningen av lyset. Bryter er lett tilgjengelig på basen. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 8 095 Vanlig pris Veil. pris kr 8 995
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

AJ vegglampe fra Louis Poulsen er en ikonisk lampe med tett skjerm som gir rettet og godt lys. Skjermen på AJ vegglampe kan vippes opp og ned og er lakket med en matt hvit farge inni, som gjør at lampen gir mer lys.  Bryteren er lett tilgjengelig på basen.


ANBEFALT BRUK

  • AJ bordlampe er super over kjøkkenbenken, og gir godt arbeidslys.
  • Kjempefint å bruke ved sengen, da den gir godt leselys og med vår anbefalte lyspære kan du dimme ned til lunere lys også.  


TILBEHØR

Vi anbefaler en lyspære med 3-trinnsdimming, slik at du kan velge mellom tre forhåndsinnstilte lysstyrker og dermed justere lysmengden etter behov. Du velger lysstyrke med bryteren. Vår anbefalte lyskilde har 3000K, hvilket gir det beste arbeidslyset/leselyset.


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

AJ vegglampe ble formgitt av Arne Jacobsen i 1957 og AJ er initialene til designeren. AJ er en serie med lamper som ble laget spesielt til Radisson Blu Royal Hotel i København. Lampene kommer i mange farger, og i serien finner du to bordlamper, en vegglampe og en utelampe til vegg og gulvlampe. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe din AJ lampe. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411179369
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5743150445
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.4
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 18
Bredde i cm 9
Dybde i cm 31.8
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 20