PRISMATCHET
Lang leveringstid
LOUIS POULSEN

Above taklampe Ø25 - hvit

Above taklampe fra Louis Poulsen er en stilren designlampe som egner seg godt flere på rad over kjøkkenøy og spisebord. Den retter lyset ned, og slipper også ut litt lys i buen på toppen. Pendelen er hvitlakkert på innsiden, noe gjør at lampen gir mye lys. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 4 549 Vanlig pris Veil. pris kr 5 055
Bestillingsvare: Ubekreftet leveringstid
Bestillingsvare: Ubekreftet leveringstid
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Above taklampe fra Louis Poulsen er en pendel med et minimalistisk, med elegant design. Taklampen retter mye av lyset nedover, samtidig som du får en flott effekt fra lyset i buen over selve lampeskjermen. Kjegleformen sørger for god lysspredning. Den hvitlakkerte innsiden reflekterer lyset, og gjør at lampen gir mye, men behagelig lys. Above taklampe har en matt lakkert overflate som er lakkert på aluminiumsformen. Den kommer med ledning på tre meter og takkopp som er egnet for seriekobling. 


ANBEFALT BRUK

  • Over spisebord, gjerne flere på rad. Bruk to lamper for bord opptil 120 cm, tre stykker for bord mellom 120-240 cm og fire hvis bordet er mellom 240-300 cm. 
  • Over kjøkkenøy, gjerne flere på rad. 


MONTERING

  • Takkoppen/baldakinen er i plast, og er enkel å tilpasse for seriekobling, dersom du skal ha flere på rad og koble dem til samme takpunkt. 
  • Above taklampe festes med krok. 
  • Skal du ha den over spisebordet, anbefaler vi at du monterer lampen ca. 65-75 cm fra bordflaten, og ca. i pannehøyde. 
  • Skal du ha den over kjøkkenøy, anbefaler vi at du monterer dem ca. 75-90 cm over benkplaten, og ca. i pannehøyde for dem som jobber ved benken. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære som gir mye lys til taklampen for å få en jevn lysfordeling og godt funksjonslys/arbeidslys. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk klut. 
  • Fjern fettflekker med en fuktig klut. Bruk rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Above taklampe er designet av Mads Odgård for Louis Poulsen og kommer i flere størrelser og to farger; sort og hvit. Dette er en stilren minimalistisk lampe. Buen på toppen som et dekorativt designelement, samtidig som det sørger for en fint lysfall. Above passer inn i mange stiler og hjem. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe taklampene. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411585788
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741099375
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 30
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 100
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned