HØVIK LYS

Roma utelampe tak - sort

Uteplafond i helstøpt metall som gir et sømløst uttrykk. Sidene består av glass, og gir godt med lys til uterommet. Høy kvalitet som står i mot både vær og vind. Passer til både klassiske og moderne hus. Til denne lampen anbefaler vi en klar pære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se to alternativer i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 149
Færre enn 5 på nettlager
45+ på butikklager
Mer om dette produktet

Roma utelampe er en plafond for utendørsbruk. Lampen er forseggjort med ramme i helstøpt metall rundt glassene, så den gir et sømløst uttrykk. Lampen har rette linjer og gir et stramt og moderne uttrykk. Det er god kvalitet i metallet og skruene, slik at denne lampen tåler mye vær og vind i normale omgivelser. Roma-serien passer like fint til klassiske og moderne hus, og er også fine på hytta.


Roma vil gi et lunt lys med våre anbefalte lyskilder. Om du har bryter på lampen, anbefaler vi en sensorpære, som skrur seg på automatisk når det blir mørkt. Har du derimot sensor på lampene allerede, må du velge lyspæren uten sensor. Se våre anbefalte varianter i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 7058960018712
Produktnummer hos leverandør 3100001507
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 13
Bredde i cm 29
Lengde i cm 29
Antall lyspærer 2
Sokkel E27
Maks watt 60