LOUIS POULSEN

Yuh gulvlampe - hvit/marmor

Yuh gulvlampe fra Louis Poulsen er perfekt ved godstol eller sofa. Lampen gir jevnt lys, har integrert LED med ekstra lang levetid, og er fleksibel. Den har bryter med trinnløs dimming på toppen og timerfunksjon. Du kan justere høyden og skjermen kan svinges, samt vinkles opp og ned. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 10 550
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Yuh gulvlampe fra Louis Poulsen er en delikat designlampe med rene linjer. Gulvlampen har innebygget LED-lys som kan dimmes fra 15 - 100 %, med dimmebryter lett tilgjengelig på toppen. Yuh gulvlampe gir jevnt lys og god lysspredning. Lampen har unike egenskaper hvor lampeskjermen kan heves, senkes, vippes og roteres. Dette lar deg styre lyset akkurat dit du selv ønsker. Du kan også justere høyden på lampehodet.


ANBEFALT BRUK 

  • Bruk den ved sofa, som leselampe og stemningslampe
  • Perfekt ved godstolen


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • Messingen vil med tiden utvikle en patina, hvilket betyr at den forandrer seg litt i fargen og blir mørkere. Hvis patina ikke ønskes, kan det fjernes med poleringsmiddel. Følg bruksanvisningen på middelet. Du kan lese mer om patineringsprosessen her.


OM DESIGNET/SERIEN

Yuh er en serie fra Louis Poulsen bestående av bordlamper, vegglamper og gulvlamper. De kommer alle i forskjellige nøytrale fargekombinasjoner. Designet er både delikat og praktisk og lampene har rene linjer. Yuh er designet av duoen GamFratesi. Lampen har fått navnet sitt fra den fonetiske formen av det engelske ordet you, fordi den er personlig akkurat for deg. Hos oss får du hele serien. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693076338
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744162681
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Hvit/Hvit marmor
Materiale Metall/Marmor
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 24
Høyde i cm 140
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 446
Maks watt 10
Kelvin 2700
Levetid 80.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned