Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Victo 4250 taklampe Ø56 - hvit

Victo 4251 Small taklampe fra Secto Design er en luftig taklampe, håndlaget i laminert bjørkefinér. Lyspæren er skjult i toppen av lampen, noe som hindrer blending, og den lyser også vakkert opp spilene fra innsiden. Med den åpne bunnen, egner denne seg godt over spisebord og gir godt, nedadrettet lys. Mer info under.
- +
kr 9 190
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Victo 4250 er en dekorativ takpendel fra finske Secto og er 56 cm i diameter. Lampen kommer med sort tekstilledning på 1,5 meter opp til taket. Det medfølger en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K. Det gir godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting. Victo finnes også i en mindre modell som er 45 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Over spisebord.


MONTERING

  • Monter den 65-75 cm over spisebordet. 


TILBEHØR

  • Det medfølger en lyspære, og du kan kjøpe en reservepære som hører spesielt til Secto sine lamper. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med glatt klut.

  • Ved flekker kan du bruke en fuktig klut.


OM DESIGNET/SERIEN

Victo taklampe kommer i to størrelser, den minste er 45 cm i diameter og den største er 56. Victo taklampe er designet av Seppo Koho for Secto Design. Taklampene og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. De finnes i utgaver med ekstra lang ledning på fem meter, og den vanlige varianten som har en ledning på 1,5 meter. Alle Secto sine lamper passer nydelig sammen, og kan fint kombineres med hverandre. Hos oss kan du kjøpe alle lampene.


OM LEVERANDØREN

Secto Design er en finsk virksomhet som lager nydelige og svært populære nordiske designlamper. De er kjent for sitt miljøfokus og innovative bruk av naturmaterialer. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. 

Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140394
Produktnummer hos leverandør 4250 VA
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.5
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 56
Høyde i cm 48
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 20
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned