BELID

Trotsig LED vegglampe - oxidgrå

Trotsig vegglampe fra Belid er en nett leselampe ble fleksibel arm. Super å bruke som leselampe over senga. Vegglampen gir sentrert, rettet lys, og med anbefalt lyspære får du også dimmeeffekt. Du får godt lys ned på ønsket flate, f.eks. bokside, og samtidig kan endre lysstyrke med bryter. Lampen er designet og laget i Sverige. Mer info under.
- +
kr 1 789
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Trotsig LED vegglampe fra Belid er en nett leselampe. Metallskjermen sørger for at lyset blir styrt i en retning. Lampearmen er fleksibel, slik at du kan styre lyset i den retningen du trenger. Vegglampen har ledning på to meter med bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

Kjempefin vegglampe over senga. Du får godt og sentrert lys ned på boksiden eller håndarbeidet, uten å forstyrre en eventuell partner eller lyse opp omgivelsene. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en spotpære med 3-trinnsdimming. Spotpæren gir godt og rettet lys, og med innebygd 3-trinn, har du mulighet til å justere lysstyrken i tre ulike trinn ved hjelp av bryteren. 
  • Velg mellom lyspære med 2700 kelvin eller 3000 kelvin. Kelvin referer til fargen på lyset. 2700 kelvin gir et varmt lys og 3000 kelvin gir et naturlig lys. Sistnevnte anbefaler hvis du bruker lampen til å lese. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Trotsig er en lampeserie fra svenske Belid, og kommer i gulvlamper, bordlamper og vegglamper i flere farger. Det er flott å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene. 


OM LEVERANDØREN

Belid er et svensk merkevare, og en ledende belysningsleverandør i Norden. Siden oppstart i 1969 har de hatt som visjon å produsere svenske lamper av høy kvalitet til hjem og det offentlige. Lampene deres blir både designet og produsert i Sverige. Christiania Belysning fører mange av Belid sine lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391534044336
Produktnummer hos leverandør 5173155
Dimbar Nei
Farge Oxidgrå
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 10.2
Høyde i cm 0
Dybde i cm 35
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Maks watt 8