Skjerm selges separat
HØVIK LYS

Tosca-3 gulvlampe - stål

Tosca-3 gulvlampe er en retroinspirert lampe og en modernisering av den klassiske tivolilampen. Den kommer med tre fleksible armer og valgfrie skjermer som kjøpes separat. Hvert lampehode har en separat bryter. Nydelig lampe bak sofa. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 989
5+ på nettlager
35+ på butikklager
Mer om dette produktet

Tosca-3 gulvlampe har tre fleksible armer som lar deg styre lyset dit du vil. Hver arm har sin egen lysbryter som sitter på pæreholderen. Den kommer med ledning på 1,8 meter. Lampeskjermer kjøpes separat, så her kan du skape ditt eget uttrykk. 


ANBEFALT BRUK

  • Superfin bak sofaen. Bruk da gjerne sterkere lyspærer i en arm som du kan ha som leselys. De andre to armer kan da vinkles opp mot taket eller veggen for å gi lys til rommet. Trenger du kun leselys, kan du gå for varianten med en arm.  
  • Superfin på hytter og i hjem. 


MONTERING

Tosca-3 lys trenger kun enkel montering. 


TILBEHØR

  • Du trenger tre lyspærer. Vi anbefaler matte lyspærer for å få en jevn lysfordeling gjennom skjermen. 
  • Du trenger tre skjermer. Vi anbefaler en skjerm som er 23 cm i diameter.
  • Velg lyse skjermer dersom du skal bruke lampen til å gi lys til hele rommet. Ønsker du derimot primært leselys, kan du velge en mørkere skjerm som vil gi deg et mer rettet lys. For et kreativt uttrykk, kan du også velge skjermer i ulik farge. 


VEDLIKEHOLD

  • Tør av støv fra basen med en tørr og myk klut. Fettflekker kan fjerne fra metallet med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • Tørk av støv fra skjermen med støvkost/swifferkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Tosca er en lampeserie med en vegglampe og tre gulvlamper med en eller flere skjermer. Gulvlampene er en moderne utgave av den klassiske tivoli-lampen. Designet er like klassisk og moderne og kan karakteriseres som tidløs. Tosca passer godt inn i de fleste hjem og hytter. Det er fint å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe hele serien. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7024085979146
Produktnummer hos leverandør 9400597914
Dimbar Nei
Farge Stål
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 135
Sokkel E27
Maks watt 60
Antall lyspærer 3
Anbefalt skjerm Dea ø23