Energy Class: A++
LOUIS POULSEN

Toldbod taklampe Ø55 - hvit

Tolbod taklampe fra Louis Poulsen med et blendefritt lys som styres nedover. Lampen gir godt arbeidslys og henger fint over spisebordet. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 9 745
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Tolbod taklampe fra Louis Poulsen er en nett, liten taklampe med tett metallskjerm. Lampen gir et blendefritt lys som styres nedover. Tolbod er 55 cm i diameter. Lampen kommer med et beskyttelsesglass foran lyspæren. Ved bruk av LED-pære, anbefaler Louis Poulsen at du lar være å bruke dette glasset. Da holder pæren lenger. 


ANBEFALT BRUK

  • Tolbod taklampe er super over spisebord. Vi anbefaler en taklampe for bord opptil 240 cm, og to takpendler dersom bordet er 240 cm. 


MONTERING

  • Over spisebord anbefaler vi en monteringshøyde mellom 65 og 75 cm fra bordet, og ca. i pannehøyde når du sitter ved bordet. 


TILBEHØR

  • Til denne taklampen trenger du en lyspære med E27-sokkel. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

  • Toldbod fra Louis Poulsen ble første gang designet i 2009. Hos oss får du mange lamper i serien, blant annet taklamper og utelamper.  


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693062287
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5741101580
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 55
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 100
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned