-10%
LOUIS POULSEN

Toldbod 155 utelampe - aluminium

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Lekker utelampe fra Louis Poulsen med et moderne uttrykk. Skjermen har en matt hvitmalt innside som gir et mykt, diffust og komfortabelt lys. Bruk den i hagen ved et bed, ved en sti, på terrassen eller langs innkjørselen. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 8 374 Vanlig pris kr 9 305
Tilbudet varer t.o.m. 9. juni 2024
Bestillingsvare: Ubekreftet leveringstid
Mer om dette produktet

Toldbod 155 pullert er en videreutvikling av Poul Henning sitt siste forsøk på å skape gatebelysning før han døde. Lampen har forandret seg mye siden Poul Henningsens første forsøk. Materialene og overflatebehandlingen er radikalt videreutviklet. Den har nå en rustikk overflate. Slik som i det originale designet, sikrer den elliptiske reflektoren som speiler lyset at man får en blendefri, myk og jevn lysfordeling, samt et fokusert lys. Alt lys går rett ned.

Du kan bruke Toldbod 155 Pullert i hagen ved et bed, ved en sti, på terrassen eller langs innkjørselen. Designuttrykket er meget beskjedent og kan lett tilpasses alle arkitektoniske miljøer.


Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411177020
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5747293285
Dimbar Ja
Farge Aluminium
Materiale Akryl/Aluminium
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Diameter i cm 15.5
Høyde i cm 90
Dybde i cm 26.7
Sokkel E14
Maks watt 40
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned