LOUIS POULSEN

PH 4/3 bordlampe - krom/opal

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
PH 4/3 bordlampe fra Louis Poulsen er en designklassiker, designet av Poul Henningsen. Lampen har tre skjermer i metall som styrer lyset nedover og gir et behagelig, stemningsfullt lys. Perfekt på nattbord, skjenk og sidebord. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 11 950
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

PH 4/3 bordlampe fra Louis Poulsen er en ikonisk designklassiker. Lampen har en skjult lyskilde og gir derfor kun reflektert lys. Dette betyr at du får en behagelig lyssetting. Bordlampen er i metall med tre skjermer som styrer lyset nedover og ikke blender. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt stemningslampe til et sidebord eller en skjenk.
  • Kjempefint på nattbord. 


MONTERING

  • Enkel montering; skjermene må settes på lampefoten. 
  • Skjermene er munnblåste og dermed kan litt vektforskjeller forekomme, som igjen kan føre til at skjermen blir litt skjev. Du kan enkelt rette opp dette ved å justere litt på den lille skruen på basen. 
  • Pæreholderen kan justeres opp eller ned, litt avhengig av hvor høyt til vil ha lampefoten. Juster i den høyden som er perfekt hos deg, og slik at lyspæren er helt skjult for deg. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære til lampen din, slik at du får et jevnt lys i glasskjermen. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

  • PH bordlamper fra Louis Poulsen kommer med tre skjermer. Skjermene er som regel enten i munnblåst opalglass, metall eller en kombinasjon.
  • PH lampe er en betegnelse på alle lamper designet av Poul Henningsen, en dansk arkitekt, designer, journalist og forfatter. Han er likevel mest berømt for sitt arbeid innen belysning, og i 1925 startet han et livslangt samarbeid med Louis Poulsen.
  • Alle PH lamper er laget med tanke på forholdet mellom lysstrukturer, skygge, glans og fargegjengivelse.
  • Henningsens pionerarbeid innen belysning er fremdeles grunnlaget for belysningsteoriene som praktiseres hos Louis Poulsen i dag.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411196830
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744615002
Dimbar Nei
Farge Krom/hvit
Materiale Aluminuim
Produktets IP-grad 0
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.9
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 54
Sokkel E27
Maks watt 100
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned