-10%
LOUIS POULSEN

PH 3-2 1/2 utelampe - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En elegant og vakker utelampe fra Louis Poulsen. Den har et mykt og blendefritt lys som styrer mesteparten av lyset nedover. Bruk den langs innkjørselen, ved en sti eller i blomsterbedet rundt i hagen. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 12 577 Vanlig pris kr 13 975
Tilbudet varer t.o.m. 9. juni 2024
Bestillingsvare: På vårt lager i uke 26
Mer om dette produktet

PH 3-2 ½ pullert er en lampe designet av Poul Henningsen for Louis Poulsen. Den er designet ut fra prinsippet om et reflekterende treskjermssystem som sender det meste av lyset nedover. Alle de tre skjermene er utført i spunnet aluminium med hvitlakkert innside som gir en myk, nedadrettet lysdistribusjon. Skjermdesignet er basert på en logaritmisk spiral, hvor lyskildens brennpunkt er plassert i spiralens sentrum.

Poul Henningsen jobbet gjennom hele karrieren på å skape et blendefritt lys ved å rette lyset dit det trengtes og skape myke skygger ellers. PH designet ikke bare en lampe, men et lys-system, og det er dette som er prinsippet i alle PH 3 lampene.


Dersom utelampen ikke skal skrus direkte i et dekke må jordstikk også kjøpes. Til denne lampen anbefaler vi en matt lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411167472
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5747293447
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Diameter i cm 28.3
Høyde i cm 90.9
Sokkel E27
Maks watt 60
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned