Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Petite 4610 gulvlampe H130 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En elegant gulvlampe med håndlaget skjerm i laminert bjørkefinér. Foten er i lakkert stål, og lampen kommer med sort ledning på 2,4 meter med bryter på ledningen. Lyspæren er skjult og blender derfor ikke. Perfekt som hyggebelysning ved en lenestol, eller til å lyse opp et mørkt hjørne.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 9 240
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Mer om dette produktet

Petite 4610 er en videreutvikling fra de klassiske Secto lampene. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Den kommer også som taklampe, vegglampe og som bordlampe. Petite 4630 er den perfekte ledsager ved for eksempel sofaen, da den gir et koselig hyggelys, og er dekorativ. Lampen gir også et godt leselys.


Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 470 lumen med 3000K. Det gir godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting.


Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper. De har også stort fokus på gjenbruk og avfallssortering, for eksempel blir sponet som er til overs gjenbrukt til oppvarming.


Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140844
Produktnummer hos leverandør 4610 MU
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.4
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 130
Dybde i cm 28
Antall lyspærer 1
Sokkel GX53
Maks watt 7