Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Petite 4600 taklampe Ø20 - sort

En innovativ taklampe i håndlaget bjørkefinér fra finske Secto. Lyspæren er skjult i toppen av lampen, noe som hindrer blending og gir en nydelig lyseffekt der hver spile lyses opp innenfra. En moderne klassiker som egner seg godt for eksempel over et bord eller en kjøkkenøy, gjerne flere på rekke.
- +
kr 6 110
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Petite 4600 omtales ofte som lillesøsteren til de klassiske Secto pendlene. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Den kommer også som bordlampe, gulvlampe og som vegglampe. Lampen kommer med hvit tekstilledning på 1,8 meter opp til taket.


Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 470 lumen med 3000K. Det gir godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting.


Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper. De har også stort fokus på gjenbruk og avfallssortering, for eksempel blir sponet som er til overs gjenbrukt til oppvarming.


Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140691
Produktnummer hos leverandør 4600 MU
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.8
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 23
Antall lyspærer 1
Sokkel GX53
Maks watt 7