LINDBY

Nanna takspot rund - sort

En rund takspot laget i aluminium som styrer alt lyset nedover. Spotten er stilnøytral og kan brukes i alle rom og interiør. En anvendelig lampe med mange bruksområder, for eksempel foran skap eller speil, over en arbeidsbenk eller i et mørkt hjørne. Til denne lampen anbefaler vi en spotpære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 099
5+ på nettlager
40+ på butikklager
Mer om dette produktet

Nanna takspot er et godt tilskudd til grunnbelysningen i rommet. Spotten er i aluminium, og kommer i hvit eller sort utførelse. Den finnes også både i rund og firkantet form. Alle modellene gir det samme lyset, så velg form og farge ut fra hva du liker best. Om du vil at selve lampen skal synes minst mulig, anbefaler vi hvit spot i hvitt tak, og sort i mørke eller trefargede tak.


Nanna styrer alt lyset nedover, og er fin å bruke som punktbelysning for eksempel over en plante eller en arbeidsflate, og den er også fin å montere foran skap eller speil. Spotten er også et godt alternativ for å få lys i hjørnene av rommet, noe som gir større romfølelse. Nanna kan gjerne brukes i par, montert ganske tett på hverandre slik at lyskjeglene overlapper.


Til denne lampen anbefaler vi en spotpære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 4251096564433
Produktnummer hos leverandør 8544006
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 10
Høyde i cm 10
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Maks watt 40