NORTHERN

Oslo Wood gulvlampe H165 - sort/beige

Oslo Wood gulvlampe fra Northern, populært kalt Oslo-lampen, er en bestselgende moderne klassiker. Lampen lyser oppover, samtidig som du får en indirekte lyseffekt gjennom skjermen, som gir et varmt og diffust lys. En nydelig stemningslampe i stua, som er perfekt i et hjørne. Du kan kjøpe Oslo-lampen hos oss i alle fargekombinasjoner. For mer info, se under.
Grupperte produkter
Produktnavn Antall
Oslo Wood skjerm Ø26 - beige
kr 1 900
5+ på nettlager
35+ på butikklager
Oslo Wood base/stativ - matt sort
kr 3 590
5+ på nettlager
65+ på butikklager
kr 5 490
Mer om dette produktet

Oslo-lampen er en nydelig stemningslampe. Den består av et trebent stativ og en lampeskjerm med tusener av silketråder. Skjermen kan vinkles, slik at du kan justere lysretningen selv. Den kommer med ledning på to meter til stikk, og har fotbryter med dimmer på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Plasser Oslo-lampen i et hjørne i stua, med skjermretningen vinklet oppover og mot veggen. Den lyser den opp veggen, samtidig som du får det indirekte, varme lysspillet gjennom silketrådene i skjermen. 
  • Du bør ha litt gulvplass, siden stativet har tre ben. 
  • Plasser lampen slik at du har lett tilgang til fotbryter og dimmer. 


MONTERING

Stativet og lampeskjermen må monteres sammen. Skru skjermen fast på stativet. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en matt LED-lyspære, for jevn og god lysspredning. Se den i anbefalt tilbehør. 
  • Oslo-lampen trenger en skjerm og et stativ. Du kan kjøpe dem hver for seg eller sammen i den kombinasjonen du liker. Skjermen kommer i sju og stativet i seks farger.


VEDLIKEHOLD

Rengjør med en støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Oslo-lampen fra Northern er en tidløs gulvlampe og har allerede rukket å bli en moderne klassiker. Den består av en skjerm og et stativ, som kan kjøpes hver for seg eller sammen i valgfri kombinasjon. Skjermen kommer i sju og stativet i seks farger. Den er laget av Ove Rogne i 2006, og designet er inspirert lyset i skogen rundt Oslo, samt et lite nikk til tivolilampen fra 50/60-tallet. Designeren fant mye inspirasjon i lysfallet gjennom trærne i skogen, og lampen har derfor det passende navnet Oslo Wood. Bokstavene Oslo er diskret, men synlig plassert under silketrådene på lampeskjermen. Oslo-lampen ble raskt populær og er i dag en bestselger. Ove Rogne er, i tillegg til å være designer, en av grunnleggerne og i dag CEO av Northern.  


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen, og de har både moderne klassikere og designikoner. Et bredt utvalg får du hos Christiania Belysning - på nett og i butikk.

Spesifikasjoner
Varenr. Oslo gulvlampe H165 - sort/beige
Garanti 1 år
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort/beige
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 26
Høyde i cm 165
Bredde i cm 55
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 100