BY RYDENS

Omega bordlampe H69 - sort krom/sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Stilren og elegant bordlampe som passer inn i alle hjem. Størrelsen gjør den til et praktfullt stykke interiør. Plasser den i et større vindu, på en skjenk eller et nattbord. Skjerm medfølger. Til denne lampen anbefaler vi en opal lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 939
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Omega er ByRydens mest populære bordlampe! Dette er lett å forstå, da lampen er stilren, elegant og passer inn i alle hjem. Omega er tidløs og lett å plassere. Plasser den i et større vindu, på en skjenk eller på et nattbord.


Omega bordlampe finnes i to størrelser. Denne store versjonen med høyde på 69cm og en med høyde på 52 cm. Denne store versjonen oppleves som et virkelig praktfullt stykke interiør. 


Ledningen til Omega bordlampe er 200 centimeter lang, og strømbryteren sitter på kabelen. Lampen kommer i tre farger. Krom og messing kommer med hvit linskjerm, mens sort lampe kommer med sort linskjerm.


Til denne lampen anbefaler vi en opal lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 7391741204455
Produktnummer hos leverandør 2820440-6513
Dimbar Nei
Farge Sort krom/Sort
Materiale Metall/Tekstil
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 69
Bredde i cm 40
Dybde i cm 16
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 40
Produktark Last ned