Prismatchet
LOUIS POULSEN

NJP vegglampe kort 2700k u/m ledning - sort

NJP vegglampe fra Louis Poulsen er stilren og gir svært godt leselys. Bryter er på lampehodet. En super leselampe ved senga, samt ved sofa eller godstol. Du kan velge om du vil ha NJP vegglampe med eller uten ledning. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 440
Færre enn 5 på nettlager
30+ på butikklager
Mer om dette produktet
  • NJP vegglampe fra Louis Poulsen gir direkte, blendefritt arbeidslys. NJP lampene har to lysstyrker; kraftig arbeidslys og en mer dempet belysning.
  • Om du glemmer å slå av lampen, slukker den seg selv og du sparer dermed strøm. Den har integrerte LED-moduler, og er designet slik at lyskilden er plassert høyt i skjermen for å unngå blending og ubehag. En raffinert og praktisk detalj er at lampeskjermen er åpen på baksiden, så lyset fra LED-modulene lyser opp den øverste delen av lampearmens flotte design. 
  • Bryter er på lampehodet. Lampeskjermen er utformet slik at lampen er enkel å slå på, slukke og justere med en hånd. Lampens arm gir stor bevegelighet og mange trinnløse innstillingsmuligheter, så lampen kan lyse opp selv store flater.
  • Denne versjonen hav NJP gir deg mulighet til å montere på ledning eller koble den direkte i vegguttak., slik at den blir uten ledning. Dette fordi driveren er plassert i veggfestet. 


ANBEFALT BRUK

MONTERING

  • NJP vegglampe  kommer i to deler som er enkelt å montere sammen. Den skrus i veggen. 
  • Denne versjonen av NJP vegglampe kan kobles direkte til vegguttak om du ønsker. Kommer også i variant der du må koble på ledning. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

  • NJP vegglampe er en del av en serie på bordlamper, vegglamper og gulvlamper. Serien er designet av Oki Sato for Louis Poulsen, og er en nytolkning av den klassiske arkitektlampen. 
  • NJP vegglampe kommer med kort og lang arm. NJP vegglampe finnes i tillegg i en versjon der du kan velge å koble vegglampen direkte til vegguttak.
  • NJP har innebygd LED med ekstra lang levetid. Lampene kommer med 2700 kelvin og 3000 kelvin. Vi anbefaler 3000 kelvin hvis du leser mye eller gjør mye håndarbeid.  


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene.

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693085323
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5743147526
Dimbar Ja, med fjernkontroll/app
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 3.3
Feste Kan kobles direkte på uttak, lampen har bryter/dimmer
Lystype Funksjonslys
Bredde i cm 14.9
Lengde i cm 29.6
Antall lyspærer 1
Sokkel Integrert
Lumen pr lyspære 529
Maks watt 10
Kelvin 2700
Levetid 50 000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned