3000 kelvin
LOUIS POULSEN

NJP bordlampe 3000k - mørk grå

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
NJP bordlampe fra Louis Poulsen gir et godt, jevnt og blendefritt lys. NJP er fleksibel med bevegelighet i tre ledd, og gir deg lys akkurat der du trenger. Bordlampen har innebygd LED med ekstra lang levetid. Er du ute etter det beste arbeidslyset, er dette lampen for deg. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 950
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

NJP fra Louis Poulsen er en bordlampe med armatur som gir direkte, blendefritt og horisontalt lys, og reflekterer samtidig noe av lyset gjennom baksiden av hodet slik at øvre del av armen lyses opp. Det ergonomiske designet til armaturhodet former lyset og sørger for optimal retning på lyset. Dette sørger også for ventilering av LED-enhetene.

Et enkelt mekanisk system med tre bevegelige ledd gir stor fleksibilitet, slik at lyset alltid kan stilles inn dit du ønsker. Skjermen er malt hvit på innsiden og reflekterer behagelig, diffust lys. NJP kommer med ledning på to meter til stikk, og har også en timerfunksjon for automatisk slukking som kan brukes om ønskelig. Denne bordlampen har 3000 kelvin, hvilket betyr at den gir et svært godt arbeidslys som hjelper deg å holde konsentrasjonen lenger. 


ANBEFALT BRUK

- Perfekt skrivebordslampe, særlig for deg som leser mye eller gjør mye håndarbeid. Vil du heller ha en lampe med den vanligste kelvingraden, 2700? Da kan du gå for denne. 

- Super å bruke på nattbord der du vil ha leselys. 


MONTERING

NJP bordlampe kommer i to deler, som enkelt monteres sammen. Se monteringsanvisning under for detaljert info. 


TILBEHØR

Bordlampen kommer med tre ulike festspordninger: fot, bordklype eller til direkte bordmontering.


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettfleker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

NJP bordlampe er en del av en serie på flere bordlamper, vegglamper og gulvlamper. Serien er designet av Oki Sato for Louis Poulsen, og er en nytolkning av den klassiske arkitektlampen. NJP har innebygd LED med ekstra lang levetid. Lampene kommer med 2700 kelvin og 3000 kelvin. Vi anbefaler 3000 kelvin hvis du leser mye eller gjør mye håndarbeid. Forskjellen på 2700K og 3000K er fargen på lyset. Førstnevnte gir et varmt lys, og tilsvarer lysfargen på en vanlig glødepære, mens 3000Kgir et naturlig lys.


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment, som PH5, Panthella, AJ-serien og PH Kongle. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg.  

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411561676
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744165895
Dimbar Ja, med fjernkontroll/app
Farge Mørk grå
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 22
Høyde i cm 45
Dybde i cm 46
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 500
Maks watt 10
Kelvin 3000
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned