OUTLET
-50%
FRANDSEN

Lyss vegglampe Ø18 - matt sort

Lyss vegglampe fra Frandsen er en moderne lampe av den klassiske arkitektlampen. Den har et fleksibelt hode og gir sentrert og godt lys. Skap en hotellfølelse hjemme med Lyss på soverommet, eller bruk den over et lite skrivebord som alternativ til bordlampe. Se mer info under.
- +
Tilbudspris kr 899 Vanlig pris kr 1 799
Tilbudet varer til det er tomt på lager
5+ på nettlager
45+ på butikklager
5+ på nettlager
45+ på butikklager
Mer om dette produktet

Lyss vegglampe fra danske Frandsen har et minimalistisk design kombinert med funksjonalitet. Lampehodet er fleksibelt, slik at du kan rette lyset akkurat dit du vil. Vegglampen har metallskjerm og er blendesikker. Med sin hvite innside reflekteres lyset fra lyspæren. Lyss kommer med matchende stoffledningen og bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt leselampe ved senga. Vegglampen gir også en eksklusiv og herlig hotellfølelse hjemme. 
  • Bruk den som leselampe over et skrivebord, hvis du eksempelvis ikke har plass til en bordlampe her. 


TILBEHØR

Til denne lampen trenger du en lyspære og vi anbefaler en retningsstyrt pære for å sikre godt lys på arbeidsflaten. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

Lampen er en del av Lyss-serien fra danske Frandsen, bestående av bordlamper, taklamper, vegglamper og gulvlamper. Kjennetegnet er et minimalistisk design kombineres med funksjonalitet. Lampene kommer i to farger. De er fint å kombinere lamper fra samme serie for å skape en helhet og harmoni i hjemmet. Hele serien kan du kjøpe hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN

Frandsen er en dansk merkevare som ble etablert i 1968 av Benny Frandsen. De designer dekorative, tidløse og praktiske lamper med den nordiske minimalistiske touchen. Enkle, organiske former og produkter som er laget for å vare er deres varemerke. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg av Frandsen sin lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5702410367241
Produktnummer hos leverandør 104642
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 18
Høyde i cm 42
Dybde i cm 25
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 25
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned