OUTLET
-50%
FRANDSEN

Lyss taklampe Ø18 - matt grønn

Lyss taklampe fra Frandsen er en stram og stilren taklampe som gir godt nedadrettet lys. Perfekt over et sidebord, eller flere sammen over kjøkkenbenken/øya eller spisebordet. Mer info under.
- +
Tilbudspris kr 699 Vanlig pris kr 1 399
Tilbudet varer til det er tomt på lager
15+ på nettlager
5+ på butikklager
15+ på nettlager
5+ på butikklager
Mer om dette produktet

Lyss taklampe fra danske Frandsen er en stram og stilren taklampe med god funksjonalitet. Takpendelen har en tett metallskjerm som gjør at lyset rettes nedover. Med sin hvite innside reflekterer lampen lyset fra lyspæren. Lyss takpendel er 18 cm i diameter, og ledningen er 2,5 meter. Den fungerer godt alene, flere ved siden av hverandre eller i en gruppe.


ANBEFALT BRUK

  • Super lampe over et sidebord. 
  • Bruk flere sammen over et spisebord. 
  • Supert å bruke flere sammen over en kjøkkenøy eller kjøkkenbenk. 


MONTERING

  • Takkoppen er i metall og har ett ledningsuttak. 
  • Monter lampene 65-75 cm over spisebordet,  og omtrent i pannehøyde. Du trenger to lamper hvis bordet er 120 cm, tre stykker hvis bordet er 180 og fire dersom bordet er 240 cm. 
  • Monter lampene 75-90 cm over en kjøkkenøy eller kjøkkenbenk, og omtrent i pannehøyde.


TILBEHØR

Til denne lampen trenger du en lyspære og vi anbefaler en retningsstyrt pære for å sikre godt lys på arbeidsflaten. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

Lampen er en del av Lyss-serien fra danske Frandsen, bestående av bordlamper, taklamper, vegglamper og gulvlamper. Kjennetegnet er et minimalistisk design kombineres med funksjonalitet. Lampene kommer i to farger. De er fint å kombinere lamper fra samme serie for å skape en helhet og harmoni i hjemmet. Hele serien kan du kjøpe hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN

Frandsen er en dansk merkevare som ble etablert i 1968 av Benny Frandsen. De designer dekorative, tidløse og praktiske lamper med den nordiske minimalistiske touchen. Enkle, organiske former og produkter som er laget for å vare er deres varemerke. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg av Frandsen sin lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5702410444072
Produktnummer hos leverandør 123039
Dimbar Ja
Farge Lys grønn
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 2.5
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 18
Høyde i cm 23
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 25
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned