ARCCHIO

Zara takspot - hvit

En praktisk og stilnøytral enkeltspot for takmontering. Lampen egner seg godt til å sette fokus på enkelte punkter i rommet, som et bilde eller en plante. Spothodet kan tiltes inntil 90 grader ned fra taket, og den leveres med frontring i både hvitt og sort. Dette gir stor fleksibilitet. Til denne lampen anbefaler vi en spotpære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 899
5+ på nettlager
75+ på butikklager
Mer om dette produktet

Zara takspot er et godt tilskudd til grunnbelysningen i rommet. Dette er en lampe du bruker for å sette fokus på enkelte punkter i rommet, som et bilde, en plante eller en skjenk. Spothodet kan tiltes i 90 grader, noe som gir deg stor fleksibilitet i å få lyset dit du trenger det.


Zara leveres i tillegg med frontring både i hvit og i sort. Bruk den hvite der du trenger mest mulig lys og stor spredning. Den sorte ringen gjør at lampen gir litt mindre lys, men samtidig reduserer den sideblendingen. Det gjør at det ikke blir ubehagelig å se den i sidesynet om du for eksempel sitter ved et spisebord like i nærheten.


Foran vinduer, speil eller bilder med glassramme, anbefaler vi å montere Zara tett inn mot veggen og vinkle den rett ned så lyset "vasker" veggen. Da unngår du gjenskinn. Bruk da gjerne to spotter tett ved siden av hverandre for en jevn lysflate. Om det du skal punktbelyse derimot har en matt overflate, kan du montere Zara ca. 60 cm ut fra veggen, og vinkle den inn mot det du vil belyse.


Zara er beregnet på fast montering og har ikke uttak til ledning. Dersom du skal montere den med ledning, borr et lite hull til ledningen i metallplaten slik at ledningen ikke havner i klem.


Til denne lampen anbefaler vi en spotpære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 4251096556308
Produktnummer hos leverandør 9928001
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 6.5
Høyde i cm 11
Bredde i cm 11
Lengde i cm 9
Sokkel GU10
Maks watt 8
Antall lyspærer 1