LE KLINT

Lamella 4 taklampe - hvit/gull

Lamella 4 taklampe er et håndlaget designikon fra Le Klint. Her kombineres gamle håndverksteknikker og smart design. Lampen gir et behagelig lys i rommet uten å blende, Den passer utmerket over et sidebord, nattbord eller over spisebordet, da gjerne flere sammen. Mer info finner du under.
- +
kr 6 495
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Lamella 4 taklampe fra Le Klint er et designikon som er håndbrettet med delikat metallfinish. Lampen gir et rundstrålende, behagelig og blendefritt lys og er et vakkert element i rommet. 


ANEBFALT BRUK

  • Perfekt over sidebord eller nattbord. 
  • Bruk den over spisebord, men da gjerne flere på rekke. 


MONTERING

  • Skal du ha lampen over spisebordet og vil ha flere på rekke, kan du enkelt seriekoble disse. Takkoppen er i plast og kan dermed enkelt tilpasses til dette formålet. 
  • Monter den 65-75 cm over spisebordet. Beregn to lamper til et spisebord som 120 cm, tre lamper til et bord som er 180 cm og fire lamper til et stort spisebord på 240 cm.
  • Lampen festes på krok. 


TILBEHØR 

Vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysspredning. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD
Tørk av støv med en tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.

OM DESIGNET/SERIEN
Lamella 4 taklampe er en del av en serie der du finner bordlamper, taklamper og gulvlamper. Serien er designet av duoen Takagi og Homstvedt for Le Klint. Lampen har en klassisk design med et moderne snitt over seg. Den har inspirasjon fra undersiden til en sopps hatt, noe som gir de flotte buede kurvene. Dette kalles lameller, og har gitt navn til lampen. 

Disse lampene har også blåst liv i en gammel produksjonsteknikk, kalt PLICA-teknikken, som gjør det mulig å lage buede plisseer, som gir lampene sin myke silhuett. Det organiske uttrykket kombineres med metalldetaljer i topp og bunn, som fås i sort, børstet og gyllenfarget aluminium. 

OM LEVERANDØREN
Le Klint er en dansk merkevare og en av de fremste ambassadørene for dansk design og håndverkstradisjon. Alle Le Klints lamper produseres på deres fabrikk i Odense i Danmark, der hver enkelt skjerm brettes for hånd. De brettede skjermene er deres DNA og er blitt verdenskjent og anerkjent. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5703387913516
Produktnummer hos leverandør 135GO
Dimbar Ja
Farge Hvit/gull
Materiale Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 21
Høyde i cm 28
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 10