LE KLINT

Lamella 3 taklampe - hvit/sølv

Lamella 3 taklampe er et håndlaget designikon fra Le Klint. Her kombineres gamle håndverksteknikker og smart design. Lampen gir et behagelig lys i rommet uten å blende, Den passer utmerket over et spisebord eller på soverommet over fotenden av sengen. Mer info under.
- +
kr 7 995
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Lamella 3 taklampe fra Le Klint er et designikon som er håndbrettet med delikat metallfinish. Lampen er 33 cm i diameter og gir et rundstrålende, behagelig og blendefritt lys og er et vakkert element i rommet. Taklampen kommer med en sort ledning på tre meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt over spisebordet
  • Bruk den på soverommet over fotenden av sengen. 


MONTERING

  • Monter den 65-75 cm over spisebordet. Beregn to lamper til et spisebord mellom 180 - 240 cm, og tre lamper hvis bordet er mer enn 240 cm. 
  • Skal du ha lampen over spisebordet og vil ha flere på rekke, kan du enkelt seriekoble disse. Takkoppen er i plast og kan dermed enkelt tilpasses til dette formålet. 
  • Skal du ha den på soverommet, anbefaler vi å montere den over fotenden av sengen. 
  • Lampen festes på krok. 


TILBEHØR 

Vi anbefaler en matt lyspære for å sikre jevn lysspredning. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD
Tørk av støv med en tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.

OM DESIGNET/SERIEN
Lamella 3 taklampe er en del av en serie der du finner bordlamper, taklamper og gulvlamper. Serien er designet av duoen Takagi og Homstvedt for Le Klint. Lampen har en klassisk design med et moderne snitt over seg. Den har inspirasjon fra undersiden til en sopps hatt, noe som gir de flotte buede kurvene. Dette kalles lameller, og har gitt navn til lampen. 

Disse lampene har også blåst liv i en gammel produksjonsteknikk, kalt PLICA-teknikken, som gjør det mulig å lage buede plisseer, som gir lampene sin myke silhuett. Det organiske uttrykket kombineres med metalldetaljer i topp og bunn, som fås i sort, børstet og gyllenfarget aluminium. 

OM LEVERANDØREN
Le Klint er en dansk merkevare og en av de fremste ambassadørene for dansk design og håndverkstradisjon. Alle Le Klints lamper produseres på deres fabrikk i Odense i Danmark, der hver enkelt skjerm brettes for hånd. De brettede skjermene er deres DNA og er blitt verdenskjent og anerkjent. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5703387913400
Produktnummer hos leverandør 134
Dimbar Ja
Farge Hvit/sølv
Materiale Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 33
Høyde i cm 29
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 15