Bytte

Du kan bytte eller returnere varer 30 dager etter at du mottok de i butikk eller på nett, det er ditt valg.

Bytte i butikk:

Ta med deg varen sammen med din kvittering til en av våre butikker. Skal du bytte varen er du avhengig av å bytte i en butikk som har ønsket vare på sitt lager. Lagerstatus kan du sjekke ved å ringe butikken direkte eller sjekke lagerstatus i våre butikker her i nettbutikken.

Bytte med post:

 1. Fyll ut returskjemaet som lå vedlagt din ordrebekreftelse og angi returårsak. Mangler du returskjema kan du laste det ned HER
 2. Legg returskjemaet sammen med det du skal returnere. Husk å pakke varen godt inn med riktig emballasje for å unngå skade. Du er ansvarlig for varen frem til den er mottatt hos oss.
 3. Send pakken tilbake vår adresse:
  Christiania Belysning
  PB 2131
  1522 Moss
  Ved reklamasjoner dekker vi frakten for deg.

Tilbakebetaling:

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7–14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til Klarna  om refundering. Du kan logge deg inn på din Klarna-konto på deres sider for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.

Om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte betaler du 149 kr i returgebyr.