Bytte

Du kan bytte eller returnere varer 30 dager etter at du mottok de i butikk eller på nett, det er ditt valg.

Bytte i butikk:

Ta med deg varen sammen med din kvittering til en av våre butikker. Skal du bytte varen er du avhengig av å bytte i en butikk som har ønsket vare på sitt lager. Lagerstatus kan du sjekke ved å ringe butikken direkte eller sjekke lagerstatus i våre butikker her i nettbutikken.

Bytte med post:

  1. Fyll ut returskjemaet som lå vedlagt din ordrebekreftelse og angi returårsak. Mangler du returskjema kan du laste det ned HER
  2. Legg returskjemaet sammen med det du skal returnere. Husk å pakke varen godt inn med riktig emballasje for å unngå skade.
  3. Klistre returetiketten godt synlig på pakken. Returetiketten ligger vedlagt i pakken din. Dersom du ønsker å velge annen forsendelsesmetode enn vår returetikett, er det selvsagt helt opp til deg.
  4. Lever den til nærmeste Bring-utleveringssted. Merk at pakken ikke kan sendes med Posten Norge eller legges i postkasse. Vi belaster deg for returgebyret på 139 kroner når vi mottar pakken fra deg. Dette gjelder ikke reklamasjoner og bytter, da dekker vi frakten for deg.

Tilbakebetaling:

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7–14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til Klarna  om refundering. Du kan logge deg inn på din Klarna-konto på deres sider for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.

Om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte betaler du 139 kr i returgebyr.

Salgsvarer byttes ikke.