STAR TRADING

Ice papirstjerne Ø70 - hvit

eller
Klikk & Hent
En nydelig papirstjerne inspirert av vinterens snøkrystaller. Stjernen er laget i tre lag plissert papir, og gir et lunt og stemningsfullt lys i vinduet eller langs veggen. Kommer med et dekorativt opphengsbånd som kompletterer uttrykket, og er vakker både med og uten lys. Et skikkelig blikkfang! Ledning medfølger ikke, se anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 699
60+ på lager,
Mer om dette produktet

Ice papirstjerne i hvit er en nydelig juledekorasjon litt utenom det tradisjonelle. Stjernen er laget av tre lag med plissert papir som festes sammen med en magnet. Konturene rundt stjernen er litt ujevne for å gi en vinterlig, snøfnuggaktig følelse.


Dersom du også kjøper en lyskilde, vil stjernen spre et koselig lys som vil bidra til den spesielle julestemningen vi alle streber etter. Vi anbefaler tekstiloppheng til denne for å komplettere uttrykket. Se dette under anbefalt tilbehør.


Ice papirstjerne i hvit kommer i to størrelser, Ø50 og Ø70. Har du et stort vindu, er det veldig fint å kombinere begge. Stjernen er laget av såkalt "Forest friendly" papir, det vil si at ingen trær ble hugget for å lage papiret.

Spesifikasjoner
Varenr. 7391482046253
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Papir
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 70
Dybde i cm 24