BY RYDENS

Hayden taklampe L115 -gyllen

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Hayden taklampe er en kul interiørlampe som gir stemningslys i rommet. Den er håndlaget i metall, formet som en sky og har 300 små LED-dioder. Et unikt blikkfang som henger fint over spisebordet eller stuebordet. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 10 439
Bestillingsvare: På vårt lager om 10-12 virkedager
Mer om dette produktet

Hayden taklampe er håndlaget i flettet metall med 300 små integrerte LED-dioder som gir et stemningsfullt lys ut i rommet. Strukturen er luftig og gir et svevende luftig inntrykk, og lampen er veldig ulikt skrudd på og av. Hayden taklampe er 115 cm lang har en transparent ledning på 1,2 m, noe som gjør at du fritt kan heve og senke lampen som du vil. 


ANBEFALT BRUK

  • Kjempefint blikkfang over spisebord som er minst 180 cm lang. Du bør ha god grunnbelysning eller i rommet. NB! Hayden er ikke anbefalt på kjøkkenet, så dersom spisebordet står på kjøkkenet, velg en annen lampe. 
  • Nydelig lampe over salongbord hvis den ikke er i veien for TV. 


MONTERING

  • Skal du ha den over et spisebord, anbefaler vi at du monterer den 65-75 cm over bordflaten. Men hvis du vil ha lampen høyt, går det helt fint, da lampen uansett ikke vil blende deg. 
  • Skal du ha den over salongbord, står du fritt til å velge hva som passer hos deg. 
  • Taklampen festes med krok. 


TILBEHØR

Hayden taklampe er dimbar. Vi anbefaler at du installerer dimmer til lampen, slik at du helt fritt kan regulerer lysmengden. Se dimmer under anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

Blås av støv med hårføner. 


OM DESIGNET/SERIEN

Hayden er en serie på gulvlamper, vegglamper og taklamper fra By Rydéns som virkelig er et blikkfang i rommet. Alle lampene er håndlaget og har den samme luftige metallnettet som er sort eller gyllen. Designet gjør at lampen passer i både store og små rom, fordi den slipper gjennom lys, og ikke skygger for omgivelsene. Fordi Hayden er håndlaget, vil ingen av lampene være helt like. Det er fint å kombinere lamper fra samme serie i hjemmet for å skape et helhetlig uttrykk. Hos Christiania Belysning kan du få kjøpt serien. 


OM LEVERANDØREN

By Rydéns er en familiebedrift som startet opp i Sverige i 1958, og har mange års erfaring innen lamper og belysning. Her finner du et stort utvalg lamper i moderne rustikk og den nordiske stilen. Hos Christiania Belysning finner du et stort utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391741012609
Produktnummer hos leverandør 4201260-6501
Dimbar Ja
Farge Gylden
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.2
Feste Henger på krok
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 37
Bredde i cm 50
Lengde i cm 115
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1900
Maks watt 20
Kelvin 2700
Levetid 20.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned