Energy Class: E
3-trinns dimming
HØVIK LYS

Håkon taklampe Ø40 - sort

Håkon taklampe er en minimalistisk allrounder som passer godt i alle rom. Den har integrert LED og bygger svært lite ut fra taket. Taklampen har 3-stegsdimmer. Det vil si at du kan velge mellom 100%, 50% eller 20% lysstyrke med den vanlige bryteren. Mer info under.
- +
kr 1 399
10+ på nettlager
145+ på butikklager
10+ på nettlager
145+ på butikklager
Mer om dette produktet

Håkon er en tidløs, minimalistisk takplafond med integrert LED. Lampen er tynn og bygger lite ut fra taket. Den er også veldig praktisk i rom med lavere takhøyde, og sprer lyset i 110 grader, noe som reduserer sideblending. Håkon kommer med innebygget trestegsdimmer, noe som betyr at du kan velge mellom tre forhåndsinnstilte lysstyrker. På 100% gir lampen godt allmennlys, men demp den til 50% eller 20% når du vil ha mer stemning. Dette gjør du ved å skru av og på lampen med den vanlige lysbryteren, du får altså effekten av dimmer uten å måtte montere dimmebryter.


ANBEFALT BRUK

  • Håkon taklampe er en allsidig plafond som passer som allmennlys i alle rom. 
  • Egner seg svært godt i rom der det er lavt under taket. Dette fordi den bygger så lite ut fra taket. 
  • Denne varianten har 3-stegsdimmer integrert, slik at du ikke behøver dimmebryter for å dimme. Har du dimmer, kan du heller gå for den dimbare varianten HER. 


MONTERING

  • Taklampen kommer med tre avstandsbraketter i esken. Disse bruker du dersom du vil montere lampen med ledning til stikkontakt. Da unngår du at ledningen havner i klem når du skal trekke ledning til en stikkontakt. Lampen vil da bygge noen millimeter ekstra ut fra taket.
  • Skal du montere lampen i et takpunkt, trenger du ikke bruke disse.


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Håkon taklampe kommer i to størrelser og to farger. I tillegg er det to varianter; en med integrert 3-trinnsdimmer og en som er dimbar ved hjelp av en ekstern dimmer. Alle variantene kan kjøpes hos Christiania Belysning.


OM LEVERANDØREN

Høvik Lys er et av de mest kjente norske merkevarene innen belysning og fører lamper i god kvalitet og funksjonalitet. Det begynte allerede i 1874 med produksjon av lampeglass og lampekupler på Høvik Verk. I dag eier Christiania Belysning rettighetene til merkenavnet Høvik Lys, og viderefører de stolte tradisjonene som ligger i merkevaren. Kjøp din lampe hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7024083079213
Produktnummer hos leverandør 9400307921
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Sort
Materiale Metall/Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 40
Høyde i cm 3
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 3450
Maks watt 32
Kelvin 2800
Antall tennsykluser 100.000
Levetid 25.000 timer