Solcelle
STAR TRADING

Hagespyd utelampe - solcelledrevet

Kjempefin effektbelysning til uterommet. Lades enkelt opp via solcellepanelet, og tennes automatisk ved skumring. Lys opp busker, trær eller andre deler av hagen for stemningsfulle kvelder på vår, sommer og tidlig høst.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
kr 549
Produktet er bare tilgjengelig i fysisk butikk og som klikk og hent
Mer om dette produktet

Denne hagespotten er solcelledrevet, og er perfekt når du vil lyse opp enkelte steder i hagen uten for mye arbeid. Hagespotten krever ingen installasjon eller graving av kabel; bare pakk opp og stikk i jorden. Spothodet kan justeres enkelt for å få lyset dit man vil, og solcellepanelet kan også vinkles slik at det treffes best mulig av solstrålene. 


Spotten lades opp gjennom dagen, og tenner seg automatisk ved skumring. Da vil den lyse i ca 5 timer. Første gang du bruker den må den lade i et døgn, men etter det trenger du aldri tenke på det igjen. Kjempefin effektbelysning til uterommet, lys opp busker, trær eller andre deler av hagen for stemningsfulle kvelder på vår, sommer og tidlig høst. 


Når høstmørket kommer, og den ikke lades opp lengre, bør hagespotten lagres tørt og inne for å ta best mulig vare på den.

Spesifikasjoner
Varenr. 7391482042026
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Plast/Metall
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Dybde i cm 20
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 50
Levetid 10.000 timer