Energy Class: G
LINDBY

Samoa firkantet utelampe - sort

Samoa utelampe vegg er svært fleksibel og gir godt lys opp og ned. Perfekt ved inngangsparti som har tak, i svalgang med tak og gangsoner. Inni er det fire klaffer, som du kan justere selv, og som bestemmer bredden på lysstrålen. Selve lampen kan roteres. Vegglampen har integrert LED og er laget i sort metall. Se mer under.
- +
kr 1 999
5+ på nettlager
40+ på butikklager
5+ på nettlager
40+ på butikklager
Mer om dette produktet

Samoa utelampe vegg er firkantet og har rette linjer. Lampen har to innebygde LED-lys som lyser opp og ned. Lysfargen er 3000 kelvin, hvilket betyr at den gir naturlig lys. Du kan selv styre hvordan lyset slipper ut både opp og nede ved hjelp av to klaffer. Det er også mulig å sperre lyset helt opp eller ned. Fleksibiliteten med lyset gir deg mange muligheter til å skape en lunt og behagelig lysspill og lyse opp hjemmet ditt. Selve lampen kan også roteres rundt, så lyset går ut til sidene eller på skrå. Den kommer uten ledning og er ikke dimbar. 


ANBEFALT BRUK

  • Superfin utelampe ved inngangsparti med overbygg, slik at lyset som slippes ut oppover får en flate å reflektere i og dermed gir godt lys til omgivelsene. 
  • Kjempefin å bruke i svalgang med overbygg, av samme grunn som nevnt over. 
  • Velegnet å bruke langs gangsoner, da gjerne med klaffene vendt slik at lyset kun rettes nedover. Da lyser lampen godt opp for deg der du går. 


MONTERING

Samoa utelampe er ment til bruk på skjult anlegg og har ikke ledning. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen din med en myk og fuktig klut. 
  • Utelamper bør rengjøres minst en gang i året for å beholde funksjon og bevare overflaten. 


OM DESIGNET/SERIEN

Samoa utelampe har et moderne og stramt design, og kommer i firkantet modell og rund modell. Begge lampene er svært fleksible med tanke på lysretningen, og kan derfor brukes mange steder. Lyset rettes oppover og nedover, eller kun nedover eller kun oppover. Se begge hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 4251096568349
Produktnummer hos leverandør 9624775
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Aluminium/Glass
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 12
Bredde i cm 12
Dybde i cm 10
Antall lyspærer 2
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 300
Maks watt 3
Kelvin 3000
Antall tennsykluser 30.000
Levetid 25.000 timer