LOUIS POULSEN

Panthella gulvlampe - hvit

Panthella gulvlampe fra Louis Poulsen er en ikonisk, stilren gulvlampe med organiske former. Lampen har en akrylskjerm som sprer lyset jevnt i rommet rundt seg. Lampen har fotbryter, og er super å bruke ved siden av en sofa eller stol, eller i en mørk krok der du vil ha litt ekstra lys. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 11 775
5+ på nettlager
35+ på butikklager
Mer om dette produktet

Panthella gulvlampe fra Louis Poulsen er et designikon, som gir et blendefritt og stemningsskapende lys. Den opale akrylskjermen gjør at lampen sprer lyset godt og jevnt ut i rommet, og både skjermen og foten reflekterer lyset. Lampen kommer med ledning på 2,5 meter og fotbryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt ved sofa eller stol. Se etter at du kan nå bryteren med foten. 
  • Bruk den for å få lys i en mørk sone i rommet. 


MONTERING

  • Du trenger kun å feste skjermen. 


TILBEHØR

  • Bruk en matt lyspære for å få jevnt lys. Vi anbefaler en lyspære med 3-trinnsdimmer, slik at du enkelt kan velge mellom tre forhåndsinnstilte lysstyrker med fotbryteren. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse lysmengden ut fra behov. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


RESERVEDELER

Er du uheldig og noe skjer med lampen kan du kjøpe reservedeler hos oss. Du finner de her:


OM DESIGNET/SERIEN

Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg og består nå av gulvlampe, samt bordlamper i flere størrelser. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene.

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411127292
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744167068
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 50
Høyde i cm 131
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 53
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned