LOUIS POULSEN

Panthella 250 oppladbar bordlampe IP44 - opal

Panthella 250 oppladbar fra Louis Poulsen er en nett bordlampe. Lampen er oppladbar, og er derfor lett å flytte med seg hvor som helst - også ut. Panthella har 3-trinnsdimming, og kan lyse 4,5 timer på full lysstyrke. Perfekt stemningslampe i bokhylle eller vinduskarm. Mer info finner du under.
- +
kr 6 025
5+ på nettlager
25+ på butikklager
5+ på nettlager
25+ på butikklager
Mer om dette produktet

Panthella 250 oppladbar fra Louis Poulsen er nett, og svært allsidig. Dette er en oppladbar variant av Panthella 250 mini bordlampe. Den kommer med integrert LED og bordlampen lades opp via USB-C-kabel.  Når den er fulladet kan den lyse i 4,5 timer på full lysstyrke. Lampen kommer med trinnvis dimmer der du, med bryteren på lampefoten, velger mellom 10%, 33% eller 100% lysstyrke.

Den avgir et behagelig og blendefritt stemningslys som gjenspeiles både i den trompetformede basen og i den hvitmalte indre skjermen. Med pluggen på plass i ladeinngangen er Panthella LED oppladbar IP44, hvilket betyr at den tåler vann - men ta den med inn sammen med putene på terrassen. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt lampe i en bokhylle, sidebord eller vinduskarm, uavhengig om du har stikkontakt der. Reguler lysmengden ut fra behov. 
  • Kjempefin å ta med ut på terrassen. Forsikre deg om at pluggen er på plass i ladeinngangen, slik at bordlampen er vanntett. Du må lade den inne. 


TILBEHØR

USB-C ladekabel uten adapter følger med. DU kan bruke en adapter til dine andre devices, som mobillader e.l. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


RESERVEDELER

Er du uheldig og noe skjer med lampen kan du kjøpe reservedeler hos oss. Du finner de her:


OM DESIGNET/SERIEN

Panthella-serien er designet for Louis Poulsen av danske Verner Panton i 1971, og er at av hans mest ikoniske design. Serien kjennetegnes av organiske former der både skjermen og foten skal reflektere lyset. Siden starten i 1971, har serien stadig utviklet seg og består nå av gulvlampe, samt bordlamper i flere størrelser. Panthella 250 oppladbar bordlampe er akkurat den samme modellen og størrelsen som Panthella mini, og den nestminste i serien. Hele serien fås hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693179831
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744612759
Dimbar Ja, 3-trinns dimming
Farge Hvit/Opal
Materiale Metall/Akryl
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 33.5
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 450
Maks watt 10
Kelvin 2700