Banner til Retor-artikkel. PH 5 i kule fargerBanner til Retor-artikkel. PH 5 i kule farger

 Retro lampe - la deg inspirere av stilen

Leter du etter litt nostalgi i hverdagen? Da er kanskje en retro lampe det du ser etter. For oss er retro en kombinasjon av klassiske og moderne elementer, og det er en stil som lar deg vise mye personlighet.
Kombiner nytt og gammelt på kreative måter, og skap et hjem som skiller seg ut. Mange av 50-tallet og 60-tallets designlamper er fremdeles i produksjon med oppdatert teknologi. Finn lampen som viser frem din personlighet!

Fargerik retro

Samtidens moderne stil har lenge vært ganske ensfarget og minimalistisk. Mange begynner å savne litt farger og former i noe som for noen kan føles litt kjedelig.

Det er nettopp her en retro lampe som leker med farger og former kan friske opp hjemmet. Du trenger ikke endre hele stilen din, bare legg til en «popp» med en sterk farge eller en interessant form for å gi rommet litt personlighet.

Bli inspirert av disse dristige lampene fra diverse merkevarer her!

AJ og Panthella er begge klassikere fra Louis Poulsen som leker med form og farger. Et kult tillegg i hvilket som helst rom.

Clava Dine er en ekstravagant lampe som virkelig setter prikken over i-en

Jordnær retro

Er du ikke så glad i farger? Det finnes uansett noen kule retro-lamper for deg! Abstrakte, runde eller ovale taklamper med store LED-pærer med synlige filamenter vil skape et slående statement i rommet.

For deg som liker den litt mer nedtonte stilen, men som likevel er glad i litt spesielle former.

Sax vegglampe 6-17 fra Le Klint er den originale sax-lampen designet på 50-tallet

Kanskje du også er interessert i dette?