-20%
&TRADITION

Copenhagen SC6 taklampe - matt sort/bronzed messing

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En tidløs takpendel inspirert av gatelykter i Københavns havner, men med lettere og mykere formspråk. Lampen har en elegant, matt metallskjerm som skjermer øynene mot blending, og gir lys ned mot bordplaten. Passer godt over spisebord og stuebord. Til denne lampen anbefaler vi en lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 1 824 Vanlig pris Veil. pris kr 2 280
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Copenhagen serien er designet av designduoen Space Copenhagen (Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou) og består av en takpendel i tre størrelser samt to bordlamper, en gulvlampe og en vegglampe.


Med et solid blikk for detaljer, har designduoen designet en lampe inspirert av Københavns havner, men med er lettere og mykere formspråk. Dette er med intensjonen om at lampen skal passe inn i dagens hjem. Dette gir et tidløst design som passer inn i både moderne og klassiske hjem og hytter.


Lampen er bredest på midten og smalner inn ved åpningen og i toppen for å spre lyset på best mulig måte, og kommer i en elegant, matt finish. Til denne lampen anbefaler vi en lyspære med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.

Spesifikasjoner
Varenr. 5705385018156
Produktnummer hos leverandør 20951195
Dimbar Ja
Farge Matt sort/brunert messing
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 25
Sokkel G9
Maks watt 40
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned