Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Atto 5000 taklampe Ø34 - sort

En kompakt, men samtidig luftig taklampe. Håndlaget i laminert bjørkefinér fra finske Secto. Integrert LED-lyskilde er skjult i toppen av lampen, noe som hindrer blending, og den lyser også vakkert opp spilene fra innsiden. Perfekt over spisebordet, salongbordet eller på kjøkkenet.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 560
Bestillingsvare: På vårt lager om 10 uker
Mer om dette produktet

Atto 5000 er en dekorativ takpendel fra finske Secto. De beste ordene for å beskrive pendelen er: kompakt, men samtidig sofistikert. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Lampen kommer med tekstilledning på 1,8 meter opp til taket.


Atto 5000 har integrert LED med 1400 lumen og 3000K. Dette gir et godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt.


Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper. De har også stort fokus på gjenbruk og avfallssortering, for eksempel blir sponet som er til overs gjenbrukt til oppvarming.


Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140417
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.8
Feste Krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 34
Høyde i cm 21
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1400
Watt 12
Kelvin 3000
Levetid 15.000 timer