Batterier selges separat
STAR TRADING

Akku parasollys - batteridrevet

Akku er en praktisk lysslynge på batteri. Den splitter seg i fem armer, og er derfor velegnet til parasollen. Den har en timerfunksjon slik at lyset skurs på automatisk. Skap sydlandsk stemning med stemningslys til sommerettermiddagene under parasollen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 249
20+ på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Akku parasollys er en superfunskjonell og vakker lysslynge. Den har 64 varmhvitt lysende LED lys, som er splittet på fem armer så du slipper å krongle med å dekorere hele parasollen. Akku er batteridrevet, og har en batteriboks hengende på som er ment både for uten- og innendørs bruk. Denne drives av 3 stk AA batterier (ikke inkludert), og har da en levetid på ca. 120 timer. Den har også en integrert timerfunskjon som du kan velge å sette på. Da vil den ha en syklus med seks timer på, 18 timer av. Du kan også velge å skru av og på når du selv vil.


ANBEFALT BRUK

  • Bruk Akku som parasollys på sommeren, og som lys til juletreet på vinteren.


TILBEHØR

Du trenger tre AA batterier som må kjøpes i tillegg. Se dem under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Når du skal pakke vekk lysslyngen kan det være lurt å snurre den rundt en boks eller lignende slik at ledningene ikke floker seg. 
  • Bruker du ikke slyngen, husk å ta ut batteriene.
  • NB: Oppbevarer du flere batterier sammen, er det lurt å putte en liten teipbit over polene, slik at polene ikke risikerer å komme i kontakt med hverandre, og i verste fall kortslutte. 
Spesifikasjoner
Varenr. 7391482048202
Produktnummer hos leverandør 727-04
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall/Plast
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 0
Lengde i cm 270
Antall lyspærer 64
Sokkel Integrert LED
Maks watt 3.84
Levetid 7000 timer