-50%
FRANDSEN

Benjamin taklampe XL Ø46 - matt sort

Minimalistisk og funksjonell taklampe fra danske Frandsen. Takpendelen retter lyset nedover og passer perfekt der du trenger godt lys, la det være seg spisebordet, arbeidspulten eller på kjøkkenet. For optimalt lys, se vår lyspæreanbefaling under tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 1 599 Vanlig pris kr 3 199
Kampanjen varer til det er tomt på lager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Lampeeventyret til den danske designeren Benny Frandsen startet i 1968, og siden har lampene blitt designikoner som slik rett inn i de nordiske hjem med sine stramme, enkle linjer.


Benjamin-serien lever opp til denne beskrivelsen, og kommer i takpendler i to størrelser, hvorav denne er den største. I tillegg kan du få den i en gulvlampe og en bordlampe. Med all sin enkelhet er den et blikkfang i rommet og passer til mange stilarter.


Benjamin taklampe XL hjelper deg å få godt og rettet lys der du trenger det, og passer perfekt over spisebordet, pulten eller på kjøkkenet. Taklampen har sort metallskjerm, er blendesikker. Innsiden på skjermen er hvit, og forsterker lyset fra lyspæren. Den er 46 cm i diameter og 35 cm i høyden. En ledning på tre meter medfølger. Lampen trenger én lyspære, se anbefalt tilbehør for mer info. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5702410290747
Produktnummer hos leverandør 100542
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 46
Høyde i cm 35
Sokkel E27
Maks watt 25
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned