-20%
NYHET
Solcelle
SIRIUS

Aston lykt H20 solcelle - sort/klart

Aston solcelle lykt fra Sirius er miljøvennlig og sprer en nydelig stemning. Den kan brukes overalt, og plasseres på terrassebord eller henges i trærne. Den har lyssensor og skrur seg automatisk på når mørket fallet. Kommer i tre størrelser. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 879 Vanlig pris kr 1 099
Tilbudet varer t.o.m. 9. juni 2024
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Aston lykt fra Sirius er en solcellelampe som er bærekraftig og miljøvennlig. Lykten har et håndtak i lær, slik at du enkelt kan ta den med eller henge opp. Aston lades opp i sterkt dagslys eller sollys, og trenger minst to timer lading for å kunne lyse i opptil åtte timer. Den lyser inntil batteriet er tomt. Solcellene kan gjenopplades hele 5000 ganger. Batteriet kan ikke byttes ut. 


ANBEFALT BRUK

  • Aston solcelle lykt er enkel å plassere der du ønsker i uteområdet. Du kan også henge dem opp. 
  • Skaper nydelig stemning på terrassen/balkongen. 
  • Kjempefine å ha med på hytta om sommeren, da de helt enkelt bruker fornybar energi for å lyse opp de svale sommerkveldene. 


VEDLIKEHOLD

  • Aston solcellelykt tåler godt et uteklima, men vi anbefaler å ta den med inn på vinteren. Da bevarer du kvaliteten enda bedre. Dessuten vil den ikke lyse mye på vinterstid, da dagslyset uteblir. 
  • Fjern smuss med en myk klut, evt. litt fuktig. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • Aston lykt har et maritimt design, inspirert av skipslanterner, og kommer i tre størrelser: 12 cm, 16 cm og 20 cm høy. De er fine å kombinere og er også kjempefine hver for seg. 


OM LEVERANDØREN

  • Sirius er en dansk leverandør av dekorative lysprodukter som pynter opp i hjemmet. Du kan for eksempel finne batteridrevne lys i ekte voks gir varm og lun stemning. Hos oss kan du kjøpe mange av Sirius sine produkter. 
Spesifikasjoner
Varenr. 5707310382691
Produktnummer hos leverandør 38269
Dimbar Nei
Farge Transparent/brun
Materiale Glass/lær
Produktets IP-grad 0
Har ledning til stikk Nei
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 20
Sokkel Integrert LED