SECTO DESIGN

Secto 4231 Small vegglampe H45 - sort

Secto 4231 Small vegglampe fra Secto Design er en dekorativ håndlaget lampe i tre. Lyspæren er skjult i toppen og hindrer blending. Du kan montere den til å lyse oppover eller nedover, og den gir et stemningsfullt lys ut i rommet. Den kommer med ledning, og er helt perfekt til gang. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 695
Færre enn 5 på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Secto 4231 Small vegglampe gir fantastisk stemningslys i rommet. Den har håndlaget skjerm i laminert bjørkefinér og kommer med en ledning på 2,4 meter. Du kan også montere den direkte i veggpunkt ved å fjerne ledningen. Vegglampen er fleksibel, og du kan velge om den skal lyse oppover eller nedover, avhengig av hvilken vei du monterer lampen. Det medfølger en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K, som gir et naturlig og godt lys, i tillegg til at lyset følger hver spile, noe som gir en fantastisk lyseffekt.


ANBEFALT BRUK

  • Super lampe i gangen 
  • Bruk den i alle gjennomfartssoner 
  • Kjempefin i trapp


MONTERING

Secto 4231 Small vegglampe kommer med ledning, men kan monteres i veggpunkt. Da trenger du kun å fjerne ledningen. 


TILBEHØR

Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K. Det gir naturlig og klart nedadrettet/oppadrettet lys (avhengig av hvilken vei du monterer lampen). Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting.


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med glatt klut.

  • Ved flekker kan du bruke en fuktig klut.


OM DESIGNET/SERIEN

Secto 4231 Small vegglampe er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Den kommer også i en større modell, Secto 4230, samt som bordlampe, gulvlampe og som taklampe i to størrelser. Alle Secto sine lamper passer nydelig sammen, og kan fint kombineres med hverandre. Hos oss kan du kjøpe alle lampene. 


OM LEVERANDØREN

  • Secto Design er en finsk virksomhet som lager nydelige og svært populære nordiske designlamper. De er kjent for sitt miljøfokus og innovative bruk av naturmaterialer. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. 
  • Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140295
Produktnummer hos leverandør 4231 MU
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.4
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 45
Bredde i cm 25
Dybde i cm 15
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 20