Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Secto 4210 gulvlampe H185 - valnøtt

Secto 4210 gulvlampe fra Secto Design er en stemningsfull, blendefri lampe med håndlaget skjerm i bjørk. Gulvlampen er justerbar i høyden. Den krever litt plass, og er super å bruke for å gi ekstra lys til oppholdsrom eller plasser ved sofa. Mer info under.
- +
kr 10 800
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Secto 4210 er en dekorativ og stemningsfull gulvlampe fra finske Secto Design. Stålampen har en håndlaget skjerm i laminert bjørkefinér, med skjult lyspære i toppen og blender derfor ikke. Lampen gir godt nedadrettet lys, samt lys i rommet. Lyset slynger seg langs hver enkelt spile og skaper et vakkert lysspill. Foten er i lakkert stål, og lampen kommer med sort ledning på 2,3 meter med dimmebryter på ledningen. Gulvlampen er justerbar i høyde fra 175 til 185 cm, og krever plass. Med mulighet for justering av høyden er Secto 4210 en svært fleksibel lampe. 


ANBEFALT BRUK

  • Super å bruke i et mørkt område i oppholdsrommet, men krever litt plass. 
  • Kjempefin lampe ved siden av sofaen, der du har tilgang til bryteren på gulvet. 


MONTERING

Justerbar i høyden fra 175 til 185 cm. 


TILBEHØR

  • Det medfølger en LED-lyspære med 3000K, som sørger for et godt lys. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting. Se reservepære under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med glatt klut.

  • Ved flekker kan du bruke en fuktig klut.


OM DESIGNET/SERIEN

Secto 4210 gulvlampe kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Secto er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Den kommer også som bordlampe, taklampe i to størrelser og vegglampe i to størrelser. Alle Secto sine lamper passer nydelig sammen, og kan fint kombineres med hverandre. Hos oss kan du kjøpe alle lampene. 


OM LEVERANDØREN

  • Secto Design er en finsk virksomhet som lager nydelige og svært populære nordiske designlamper. De er kjent for sitt miljøfokus og innovative bruk av naturmaterialer. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. 
  • Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper.
Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140189
Produktnummer hos leverandør 4210 PÄ
Dimbar Nei
Farge Valnøtt
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.3
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 34
Høyde i cm 185
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 20