NYHET
Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Secto 4210 gulvlampe H185 - sort

eller
Klikk & Hent
En elegant gulvlampe med håndlaget skjerm i laminert bjørkefinér. En stemningsfull leselampe i nordisk design. Foten er i lakkert stål, og lampen kommer med sort ledning på 2,3 meter med bryter på ledningen. Lyspæren er skjult og blender derfor ikke.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 9 580
Bestillingsvare: På vårt lager om 8 uker
Mer om dette produktet

Secto 4210 er en dekorativ og elegant gulvlampe fra finske Secto. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Den kommer også som bordlampe, taklampe i to størrelser og vegglampe i to størrelser.


Når du kjøper denne lampen, følger det med en dimbar LED-pære på 1060 lumen med 3000K. Det gir godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting.


Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper. De har også stort fokus på gjenbruk og avfallssortering, for eksempel blir sponet som er til overs gjenbrukt til oppvarming.


Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140172
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.3
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 34
Høyde i cm 185
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Watt 20