Fredrik - vårt geniale skinnesystem

Fredrik er et stilnøytralt og utbyggbart skinnesystem som lar deg skreddersy løsninger som passer i ditt hjem. Systemet kommer i hvit eller sort utførelse, og har alle delene som skal til for å gi deg full fleksibilitet i monteringen.
Fredrik skinnesystem montert i en hybel

Spotskinner har de siste årene hatt et ufortjent dårlig rykte. Mye av dette skyldes rett og slett feil montering. Spotter montert feil kan gi ubehagelig blending, og lyset fra en spotskinne kan fremstå som store "bomber" av lys på veggen. Men montert riktig, er et skinnesystem en enkel og effektiv måte å få nok lys og god belysning i et rom.

Hvordan få et komplett oppsett?

Fredrik kommer som startsett med 3 eller 5 spotter, og både skinner og spotter kan kjøpes løst ved siden av. Skinnene kan skjøtes sammen i rekke, i vinkler på opptil 90 grader eller med en T-skjøt, og du kan også henge takpendler på inntil 5 kilo fra skinnene. Spothodene er vridbare hele veien rundt, og kan tiltes opptil 90 grader, og du kan dessuten justere hvor høyt i hodet lyspæren skal sitte. Dette gir deg full fleksibilitet til å skape din løsning.

Fredrik skinnesystem montert i en rett linje langs en vegg. Spoter pekt mot hjørne, mot bilder bak TV og en rett ned på plante.
Fredrik spotskinner på et kjøkken. Lyser ned mot krydderhylla. En Ball pendel over kjøkkenøya.

Vanskelig? Våre lysplanleggere hjelper deg!

Våre lysplanleggere hjelper deg gjerne!

Fredrik skinnesystem er en genial løsning for å spre lyset dit du har behov for det i rommet, uten å måtte tenke på hvor du har strømuttak. For hjelp til å finne den beste løsningen i ditt hjem, besøk oss i fysisk butikk, eller book tid med en digital lysplanlegger som hjelper deg lage ditt ideelle oppsett.

Våre lysplanleggere, Linda, Elisabeth og Annette

Ta kontakt, så hjelper vi deg lage riktig oppsett for ditt hjem!

Smart for takpendler

Heng takpendler fra skinnesystemet, og få lampen der du trenger den, uavhengig av hvor takpunktet er!

Fredrik - startpakker

Dette er komplette skinnepakker som er perfekte utgangspunkt til videre utbygging, men som også kan brukes som de er. De kommer som 1 meter skinne med 3 spotter, eller 1,5 meter skinne med 5 spotter, og pakken inkluderer strøminnføring til enden av skinnen.

Fredrik - løse skinner

Løse skinner kommer i lengder på 1 meter og 1,5 meter. Disse kommer uten strøminngang, og forutsetter enten at de skjøtes sammen med en skinne som har dette, eller at man kjøper strøminngang i tillegg.

Fredrik - løse spotter og pendeloppheng

Spotter til Fredrik skinnesystem kan kjøpes løse, slik at du får akkurat det antallet du trenger. Pendeloppheng lar deg henge en taklampe på opptil 5 kilo fra en Fredrik skinne, og kan også brukes som strømuttak for andre lamper.

Fredrik strømtilkobling

Tilkoblingsstykket gir deg strøminngang i enden av skinnen, mens skjøt for sideinnføring lar deg skjøte sammen to skinner og gir deg strøminnføring i midten. T-koblingen gir deg mulighet til å sette sammen tre skinner med strømuttak i midten. Velg den løsningen som gir deg kortest vei til strømuttak i form av takpunkt eller stikkontakt.

Fredrik skjøter

Det er to typer rene skjøter til Fredrik skinner. Rett skjøt bygger sammen to skinner i en rekke. Vridbar skjøt kan vris i opptil 90 grader, og brukes til å montere skinner i L-form eller V-form.

Viser strømførende side på skinnen

En T-skjøt lar deg koble sammen tre skinner. Perfekt for eksempel i en T-formet gang, eller om du vil ha en skinne som stikker ut over et spisebord for å få taklampe over bordet. Skinnen er strømførende i den ene enden, så pass på å få t-skjøten som har strøm på samme side. Den strømførende siden er markert med en rille, både på skinnen og tilbehøret.

Fredrik vridbar skjøt

En vridbar skjøt gir deg full fleksibilitet i vinkelen du monterer skinnen i. Bruk den i 90 grader for å koble sammen to skinner i en L-form, eller vinkle den smalere for en V-form.

Fredrik spotskinner i en stue.
Fredrik skinnesystem i en stue/spisestue. Det er en Raito takkrone 3-lys over spisebordet