Fredrik - vårt geniale skinnesystem

Lysskinner tilpasset ditt hjem

 
Fredrik er et stilnøytralt og utbyggbart skinnesystem som lar deg skreddersy løsninger som passer i ditt hjem. Systemet kommer i hvit eller sort utførelse, og har alle delene som skal til for å gi deg full fleksibilitet i monteringen.

Fredrik - startpakker

Dette er komplette skinnepakker som er perfekte utgangspunkt til videre utbygging, men som også kan brukes som de er. De kommer som 1 meter skinne med 3 spotter, eller 1,5 meter skinne med 5 spotter, og pakken inkluderer strøminnføring til enden av skinnen.

Fredrik - løse skinner

Løse skinner kommer i lengder på 1 meter og 1,5 meter. Disse kommer uten strøminngang, og forutsetter enten at de skjøtes sammen med en skinne som har dette, eller at man kjøper strøminngang i tillegg.

Fredrik - løse spotter og pendeloppheng

Spotter til Fredrik skinnesystem kan kjøpes løse, slik at du får akkurat det antallet du trenger. Pendeloppheng lar deg henge en taklampe på opptil 5 kilo fra en Fredrik skinne, og kan også brukes som strømuttak for andre lamper.

Fredrik strømtilkobling

Tilkoblingsstykket gir deg strøminngang i enden av skinnen, mens skjøt for sideinnføring lar deg skjøte sammen to skinner og gir deg strøminnføring i midten. T-koblingen gir deg mulighet til å sette sammen tre skinner med strømuttak i midten. Velg den løsningen som gir deg kortest vei til strømuttak i form av takpunkt eller stikkontakt.

Fredrik skjøter

Det er to typer rene skjøter til Fredrik skinner. Rett skjøt bygger sammen to skinner i en rekke. Vridbar skjøt kan vris i opptil 90 grader, og brukes til å montere skinner i L-form eller V-form.

En T-skjøt lar deg koble sammen tre skinner. Perfekt for eksempel i en T-formet gang, eller om du vil ha en skinne som stikker ut over et spisebord for å få taklampe over bordet. Skinnen er strømførende i den ene enden, så pass på å få t-skjøten som har strøm på samme side. Den strømførende siden er markert med en rille, både på skinnen og tilbehøret.

En vridbar skjøt gir deg full fleksibilitet i vinkelen du monterer skinnen i. Bruk den i 90 grader for å koble sammen to skinner i en L-form, eller vinkle den smalere for en V-form.