LOUIS POULSEN

AJ bordlampe - dusty blue

AJ bordlampe fra Louis Poulsen er et designikon som setter sitt særpreg på skrivebordet. Bordlampen gir rettet lys og vinkelen på skjermen lar deg justere spredningen av lyset. Bryter er lett tilgjengelig på basen. Mer info under.
- +
kr 11 650
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

AJ bordlampe fra Louis Poulsen er en ikonisk lampe med tett skjerm som gir rettet og godt lys. Skjermen på AJ bordlampe kan vippes opp og ned og er lakket med en matt hvit farge inni, som gjør at lampen gir mer lys.  Bryteren er lett tilgjengelig på basen.


ANBEFALT BRUK

AJ bordlampe er super på skrivebordet. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en lyspære med 3-trinnsdimming, slik at du kan velge mellom tre forhåndsinnstilte lysstyrker og dermed justere lysmengden etter behov. Du velger lysstyrke med bryteren. Vår anbefalte lyskilde har 3000K, hvilket gir det beste arbeidslyset, og sørger for at du kan holde konsentrasjonen lenger. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

AJ bordlampe ble formgitt av Arne Jacobsen i 1957 og AJ er initialene til designeren. AJ er en serie med lamper som ble laget spesielt til Radisson Blu Royal Hotel i København. Lampene kommer i mange farger, og i serien finner du to bordlamper, en vegglampe og en utelampe til vegg og gulvlampe. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe din AJ lampe. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693282296
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744170136
Dimbar Nei
Farge Dusty Blue
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.4
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 21.5
Høyde i cm 56
Bredde i cm 35
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 20