Gulvlamper

GULVLAMPE INTERIØR

Gulvlampe Interiør

Det vi kaller gulvlamper interiør er lamper som er med på å skape hygge og god stemning i et hjem.

En interiørgulvlampe skal supplere annen belysning og gjøre helhetsinntrykket mykere. Den gir et ekstra lyspunkt i rommet når den er skrudd på, og når den er avskrudd er den likevel et dekorativt element i rommet.

Disse gulvlampene brukes ofte sammen med en lampeskjerm, og gulvlampen og skjermen er priset hver for seg slik at du selv kan finne kombinasjonen som passer nettopp ditt hjem.

Se Alle

 

GULVLAMPE LESE

Gulvlampe Lese

Gulvlampene du finner i denne kategoriener er lampene som skal gi deg leselys eller arbeidslys i godstolen.

Dette er lamper som skal gi deg lys dit du trenger det. Derfor har de som regel metallskjermer som styrer og konsentrerer lyset.

Arbeidslamper er ofte justerbare i hodet slik at du kan regulere vinkelen lyset kommer fra, og flere er også justerbare i høyden.

LED-lamper er mye brukt som arbeidslys. De gir godt arbeidslys og avgir mindre varme enn andre lyskilder, en fordel fordi man ofte sitter ganske nær en arbeidslampe.

Se Alle

 

GULVLAMPE UPLIGHT

Gulvlampe Uplight

Uplighter er gulvlamper som styrer lyset opp i taket der lyset reflekteres og spres videre ut i rommet. Uplighter er med andre ord et godt alternativ for allmennlys i rom der man ikke kan henge noe i taket.

Upligher gir som regel et veldig kraftig lys, og de aller fleste kommer derfor med påmontert dimmer.

Det finnes uplighter både med og uten lesearm. Velger du en uplight ved siden av sofakroken, har du både allmennlys og arbeidslys i ett.

Se Alle