LOUIS POULSEN

NJP gulvlampe 3000k - mørk grå

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
NJP gulvlampe fra Louis Poulsen er en leselampe som gir et godt, jevnt og blenderedusert lys. Med sine 3000K gir den arbeidslys, spesielt egnet til konsentrasjonsoppgaver. Lampen har bevegelighet i tre ledd, og gir deg lys akkurat der du trenger. Den har timerfunksjon, så om du glemmer å slå av lampen, slukker den seg selv. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 050
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

NJP gulvlampe fra Louis Poulsen gir rettet, blendingsredusert arbeidslys/leselys. Lampen har to lysstyrker, kraftig arbeidslys eller en mer dempet belysning. Om du glemmer å slå av lampen, slukker den seg selv og du sparer dermed strøm. Den har integrert LED, og lyskilden er plassert høyt i skjermen for å unngå blending. Lampeskjermen er åpen på baksiden, så lyset fra LED-modulen lyser opp den øverste delen av lampearmen. Lampeskjermen er utformet slik at lampen er enkel å slå på, slukke og justere med en hånd. Lampens arm gir stor bevegelighet og mange trinnløse innstillingsmuligheter, så lampen kan lyse opp selv store flater.


ANBEFALT BRUK

- Super leselampe/arbeidslampe ved godstol eller sofa. Med sitt naturlige lys (3000 kelvin) er lampen særlig godt egnet hvis du skal bruke den til konsentrasjonsoppgaver. 

- Bruk den som arbeidslys ved skrivepulten dersom du ikke har plass til bordlampe. 

- Bruk den trinnvise dimmingen for eksempel i stuen - eller for å skifte mellom lesing i bok eller lesing på skjerm. 

- Vil du ha en lampe med varmt lys, har vi samme modell med 2700 kelvin. 


MONTERING

NJP gulvlampe kommer i to deler og monteres enkelt. Følg monteringsanvisningen som du finner under. 


VEDLIKEHOLD

Tørkes med tørr og myk klut. Fettfleker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

NJP gulvlampe er en del av en serie på flere bordlamper, vegglamper og gulvlamper. Serien er designet av Oki Sato for Louis Poulsen, og er en nytolkning av den klassiske arkitektlampen. NJP har innebygd LED med ekstra lang levetid. Lampene kommer med 2700 kelvin og 3000 kelvin. Vi anbefaler 3000 kelvin hvis du leser mye eller gjør mye håndarbeid. Forskjellen på 2700K og 3000K er fargen på lyset. Førstnevnte gir et varmt lys, og tilsvarer lysfargen på en vanlig glødepære, mens 3000Kgir et naturlig lys.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!Spesifikasjoner
Varenr. 5703411561294
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744165918
Dimbar Ja, 2-trinns dimming
Farge Mørk grå
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.7
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 121.8
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 529
Maks watt 10
Kelvin 3000
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned